Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 240536   |    |  Avís legal


PRODUCTES

ACTUADORS PNEUMÀTICS


AMORTIDORS
DE GIRINSTRUMENTACIÓ
(WIKA)
ACTUADORS ELÈCTRICS (J+J)
VÀLVULES
METÀL·LIQUES
VÀLVULES PLÀSTIQUES
ELECTRO
VÀLVULESBOMBES TERMOPLÀSTIQUES (SOMEFLU)
MUNTATGE ACTUADORS A VÀLVULESKinetrol SLU
QUI SOM

Kinetrol Ltd., es va fundar l’any 1958. Inicialment les activitats de la companyia es basaven en la seva experiència en amortiment, fet que va causar el desenvolupament dels amortidors de giro (dahspots) usats en el control de moviment.

Més endevant, Kinetrol va inventar i patentar el seu actuador pneumàtic de giro de paleta, com a conseqüència de les necessitats del mercat. Des d’aleshores, Kinetrol ha anat afegint mòduls de control para cobrir la demanda de equips de precisió per el control y monitorització de processos.

Kinetrol opera des de la seva nova fàbrica (inagurada el 2011) a Farnham, Inglaterra, i exporta més del 70% de la seva producció arreu del món.

Kinetrol disposa d’un programa rigorós de control de qualitat que inclou la comprovació del 100% dels actuadors i amortidors. El sistema de control de qualitat disposa de la certificació ISO 9000 del British Standards Institute.
La qualitat dels productes Kinetrol està present de manera activa en cada departament de la companyia.

Kinetrol S.L.U. es va fundar a finals del 2005, com a filial de Kinetrol Ltd. Com a tal es dedica a la venda a España, Portugal y Llatinoamèrica dels actuadors pneumàtics y amortidors de gir per a la automatització de maquinaria y vàlvules.

El nostre programa de fabricació es complementa amb caixes de final de carrera, molles de retorno, posicionadors pneumàtics i electro-pneumàtics, palanques manuals de seguretat (palanques de home mort), actuadors pneumàtics de 3 posicions, actuadors electro-hidràulics, mòduls de gir 180º i volants reductors.


 
   
Valor afegit Serveis

Al nostre magatzem de Terrassa (Barcelona), disposem de prou stock per a poder donar resposta amb rapidesa a les necessitats de nostres clients.

El nostre objectiu es adaptar-nos a la situació del client i agilitzar al màxim el subministrament o reparació dels nostres productes.
 
El nostre servei postvenda inclou un departament de reparacions a les nostres instal·lacions de Terrassa (Barcelona), així com un ampli stock de peces de recanvi Kinetrol.

La nostra experiència en valvuleria i automatització, ens permet oferir un servei de muntatge d’actuadors i accessoris a tot tipus de vàlvules.

Complementem tota la gamma de productes Kinetrol, amb la distribució primeres marques de vàlvules metàl·lica i plàstica, bombes termoplàstiques, actuadors elèctrics, electrovàlvules i instrumentació per a la mesura de pressió, temperatura i nivell.
 
 
 
 


Av. del Vallès, 724H - 08227 Terrassa (Barcelona) - Catalunya
Tel. +34 93 786 24 96
E-mail: kinetrol@kinetrol.es