Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 240535   |    |  Avís legal


PRODUCTES

ACTUADORS PNEUMÀTICS


AMORTIDORS
DE GIRINSTRUMENTACIÓ
(WIKA)
ACTUADORS ELÈCTRICS (J+J)
VÀLVULES
METÀL·LIQUES
VÀLVULES PLÀSTIQUES
ELECTRO
VÀLVULESBOMBES TERMOPLÀSTIQUES (SOMEFLU)
MUNTATGE ACTUADORS A VÀLVULESServeis
SERVEIS
 
ACTUADORS PNEUMÀTICS DE GIR KINETROL

Els actuadors pneumàtics Kinetrol, es basen en un sistema únic de gir realitzat per una paleta.

El seu disseny simple i compacte amb una única part mòbil (sense engranatges) assegura una vida útil i fiabilitat imbatibles, a més de simplificar la seva reparació

La seva mida reduïda estalvia espai i consum d’aire.
 
MUNTATGE D’ACTUADORS A VÀLVULES

El nostre servei inclou des del disseny dels kits de muntatge i acoblaments, fins l’assemblatge de la vàlvula al actuador.

Tots els conjunts vàlvula-actuador són provats a les nostres instal·lacions.
 
AMORTIDORS DE GIR KINETROL

Son dispositius de precisió hidràulics que aporten als eixos de rotació una suau resistència que s’incrementa al augmentar la velocitat angular. Això implica un augment d’estabilitat, reducció de vibracions, control de velocitat i absorció de xocs a tot tipus de girs i moviments en qualsevol tipus de maquinaria.

Els models standard inclouen amortidors de gir continuo y de gir limitat (per a moviments d’anada i tornada). En ambdós casos es disposa de models amb amortiment fixa i amortiment regulable.
 

DISTRIBUCIONS

Com a complement als productes Kinetrol, Kinetrol SLU subministra vàlvules metàl·liques i plàstiques, bombes termoplàstiques, electrovàlvules, actuadors elèctrics, manòmetres, termòmetres, separadors de membrana, transmissors de pressió i temperatura, sondes de temperatura, interruptors i transmissors de nivell, i instrumentació en general.
 
 
SERVEI POST-VENDA

Abans d'emplenar el formulari de post-venta, per favor, posis en contacte amb Kinetrol S.L.U a través del correu electrònic kinetrol@kinetrol.es o bé trucant al telèfon 93 786 24 96, per tal d'indicar-vos com procedir.
 
CONDICIONS DE VENDA

 


Av. del Vallès, 724H - 08227 Terrassa (Barcelona) - Catalunya
Tel. +34 93 786 24 96
E-mail: kinetrol@kinetrol.es